Monday, February 8, 2010

MUSE LIVE IN SINGAP0RE 2010

H0HO... excited sgt nak tulis entry ni even da 1 weeks berlalu..baru2 ni 3hb feb 2010 1 band

fr0m ENGLAND adakan live concert in SINGAPORE! wh0se that band???? MUSE!!!! muse

ok..i luv this band since f0rm 3.. oh oh.. especially lead vocal! MATTHEW BELLAMY..


he s0 awes0me! last 3 years dy0rg perform kt MALAYSIA tp x ada chance pun nak gi tgk dy0rg

perform.. search kat internet je la kan.. best nya if dapat jumpa dy0rg live kan! hopefully 1 day i

will.. here i upload 1 of lagu dy0rg yg dy0rg perf0rm kat spore..*HYSTERIA* n lagu ni aku

suka gila.. xpena b0san dgr dr dulu til n0w..but kinda serabut cket vide0 ni..

apa apa pun layan~~~


video



Saturday, February 6, 2010

pElamin anganKu mUsnah. huh!

kenapa x jadi?
kenapa?
kenapaaaaaaaaaaaaaaa????????
haihhhhh......
penat aku cari baju nak pakai...
xcted gila nk jumpa sc0olm8 yg da bape tahun xjumpa!
alih alih xjadi pulak kuar..
huhhhhh!!!!
tapi plan bertukar
KAMI akan berjumpa di KUANTAN *our homet0wn*
atau lebih specific jumpa kat BUKIT GAMBANG RESORT
yeaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
miz uolls s0 muchhhhhhhhhh~~
xsabar. xsabar. xsabar!!!!
rasa nak l0mpat2 ni..
oK l0mpat kat sana nanti ye ECAh..:)